Du Kan Kjøpe Det Du Vil Være Stolt Av

Med de rette rådene kan du få en mye bedre opplevelse når det gjelder å kjøpe biler. Alle har hatt en mindre enn fantastisk opplevelse. Vend alt på selgeren, og lær å stå på egne ben. Du kan ta kontroll, og du kan få avtalen du har sett etter.

Besøk din lokale bank og bli forhåndsgodkjent for et billån. Dette trinnet kan ikke bare spare deg for mye tid på forhandleren, men det vil også spare deg for penger mesteparten av tiden. Ved å få et lån i banken din, kan du forhandle renten din mer effektivt; dermed reduserer du den totale betalingen.

Før du setter foten inn i et forhandler, må du undersøke noe på nettet. Sjekk nærliggende forhandlers nettsteder og registrer den oppførte prisen på kjøretøyet du ønsker, samt eventuelle spesialtilbud de måtte tilby. Å ha denne informasjonen til din disposisjon vil være en verdifull ressurs når det gjelder tid til å forhandle med en selger.

Ta noen med for å hjelpe deg med bilbutikk. Siden det ikke er den som tar den endelige avgjørelsen, kan de kanskje hjelpe deg med å unngå en avtale som ikke er den beste for deg. Vurder å ta en nær venn, foreldre eller ektefelle.

Ikke overlat innbyttenøklene dine til selgeren før avtalen er avsluttet. Noen påtrengende selgere vil henge på dem i et forsøk på å presse deg til å høre dem ut, selv etter at du har avslått en avtale. Hold nøklene i din besittelse og overlever dem bare når avtalen er fullført.

Lei en bil for å teste den. Du kan kjøre den til landet, en annen by eller et annet sted hvor du får en fin, lang kjøretur ut av den. Ta en tur for å få en ide om hvordan bilen kjører og dens funksjoner. Du kjenner bilen innvendig og utvendig før du kjøper den på denne måten.

Finn ut hvor mye det vil koste å forsikre et bestemt kjøretøy før du kjøper det. Forsikringsselskaper tar mye mer for å forsikre sportsbiler enn andre biler. Selv fargen på bilen kan påvirke forsikringskostnadene. For å garantere at du ikke blir overrasket når du allerede har betalt for bilen, må du gjøre undersøkelser.

Vær ekstra forsiktig når du handler på bil hvis du er kvinne. Det triste faktum er at noen selgere mener at kvinner er uinformerte kjøpere og vil prøve å dra nytte av det. Bevæp deg med å undersøke priser på forhånd, og ikke vær redd for å gå bort hvis selgeren din virker nedlatende.

Ta deg tid til å finne bilen du ønsker før du drar til forhandleren. Lær om de tilgjengelige alternativene for den bilen. Videre, undersøk for å finne ut hva andre forbrukere betaler for den bilen med alternativene du ønsker. På denne måten kan du bedre være forberedt på å få forhandleren til å selge deg bilen for det den er verdt.

Du bør nå vite mer om hva du skal gjøre når du besøker en forhandler. Enten du kjøper brukte eller nye biler, er det på tide å sitte på og ta vare på virksomheten. Ingen stopper deg faktisk fra den avtalen, bortsett fra deg selv. Vær godt informert, og ta den informasjonen til banken!