Kjøpe En Bil? Denne Artikkelen Vil Hjelpe Deg Enormt

Så, tiden er inne for deg å kjøpe en ny bil. Hvis du vil sikre at du får den beste bilen for pengene dine, er det noen ting du bør vite. I den følgende artikkelen får du råd som hjelper deg med å få din ideelle bil.

Kjøp aldri en bil samme dag som du finner den. En tommelfingerregel er å sove på avgjørelsen. På den måten har du tid til å tenke på fordeler og ulemper med bilen og hvor mye du tror bilen er for deg. Ikke bekymre deg for at bilen vil bli solgt i mellomtiden som det er mange flere der ute.

Ta aldri en bil til pålydende. Selv om du kanskje ikke er mekaniker, er det en god idé å gjøre en grundig inspeksjon av kjøretøyet. En viktig del av inspeksjonen er en prøvekjøring. Dette gjør at du kan føle bilen på veien, lytte etter eventuelle villfarne lyder og mulige spotproblemer med ytelse.

Sjekk budsjettet ditt før du legger ut på en ekspedisjon for å kjøpe et nytt eller ferdigeid kjøretøy. Dette vil tillate deg å vite hvor mye av en betaling du har råd til. Beregn hva du har råd til å bruke på bil månedlige bilbetalinger. Prøv å finne lånet ditt før du finner en bil.

Når du handler i bilen din, ta den til noen forhandlere og spør dem hver hva de vil tilby deg for det. Du kan bli sjokkert over forskjellen mellom prisene som tilbys på hvert parti. Til slutt, sammenligne prisen på bilen du ønsker med tilbudet om å finne den beste mye for dine behov.

Les alle dokumentene som presenteres for deg når du kjøper en ny bil. De vil vanligvis ha en stor stabel for deg å signere. Ikke føl deg presset til å signere noe som du ikke forstår. Hvis du ikke forstår noe, spør om det før du signerer. Inntil du signerer navnet ditt på alle papirene, kan du gå ut av forhandleren og ikke skylde en krone.

Hvis du er bekymret for kredittvurderingen din, kan du sjekke kredittrapporten din før du går til forhandleren. Det er gratis å sjekke kredittrapporten din en gang i året, så dra nytte av det. Ved å vite kreditten din før du går til forhandleren, vil du kunne avgjøre om du kan kvalifisere deg for eventuelle finansieringstilbud med lav rente.

Alle bilforhandlere er ikke laget likt. Hvis du finner en butikk å ha priser som er svært dyrt, bare gå rett ut igjen. Hvis de har overpriset sine produkter, kan du gjerne anta at de ikke vil ta denne forhandlingen på alvor. Se etter en anerkjent forhandler i stedet.

Til slutt kan du være klar til å skaffe deg en ny bil. Før du gjør det, men det er ting du trenger å vite for å sikre at du er penger er å få deg det du virkelig ønsker eller trenger. Bruk tipsene ovenfor for å få den beste bilen for dine behov.

Forbedre Den Autokyndige

Hva Du Bør Vite Om Bilhandel

Det er mange detaljer som må tas opp når du foretar et automatisk kjøp. Hvis du ikke er klar over disse detaljene, kan du betale for mye for bilen som ikke passer for deg. Du finner noen gode råd i artikkelen som følger som vil hjelpe deg med å kjøpe din neste bil.

Lag et budsjett før du handler på bil, slik at du får en god ide om hva som er i din prisklasse. Prøv ditt beste for å holde deg innenfor budsjettet. Hvis du må gå over, bør ikke beløpet du går over være så betydelig at det setter deg i et økonomisk bind.

Ikke glem å se på kostnadene for deler til et kjøretøy før du kjøper det. Noen biler, spesielt import, koster betydelig mer å vedlikeholde enn andre. Undersøk kostnaden for deler som slites ofte, for eksempel dekk, bremser og vindusviskerblad. Undersøk også kostnadene for generatorer, tennplugger og andre motorkomponenter.

Hvis du er i markedet for en brukt bil, bør du alltid få en CarFax-rapport. CarFax-rapporten vil fortelle deg om bilen har vært i en ulykke. Hvis bilen har vært i en ulykke, vil du sannsynligvis fortsette å lete og ikke kjøpe den bilen.

Ta en titt på produsentens nettsted hvis du vil tilpasse bilen din. Mens bilene på forhandlermassen kan være den typen bil, du vil, gir en rekke bilprodusenter deg muligheten til å tilpasse bilen litt med farger og funksjoner. Du må kanskje vente noen uker mer for å få bilen din, men det kan være verdt det.

Gjør undersøkelsene dine før du til og med går på en bilparti. Du vil ha en utdannet stilling når det gjelder et så stort kjøp. Det er lurt å vite hvilke modeller du er interessert i, og hva den rimelige prisen er for de spesifikke bilene.

Ta med et ekstra sett med nøkler til forhandleren. Når de ber om nøklene til innbyttet ditt, gi dem reservene. Noen forhandlere vil bruke bilnøklene til å holde deg som gissel hvis det ikke blir inngått en avtale. Du vil unngå dette, så sørg for at du når som helst kan gå ut av forhandleren uten å måtte be om nøklene.

Prøv å kjøpe det nye kjøretøyet ditt mot slutten av måneden. Mange selgere må oppfylle en kvote på dette tidspunktet, så det er mye mer sannsynlig at de gir deg en bedre avtale. Salgspersonalet kan være bak og trenger salget ditt for å oppnå målene.

Få en historikkrapport for alle biler du seriøst vurderer. Alt du trenger er kjøretøyets identifikasjonsnummer (VIN). Denne rapporten kan fortelle deg om bilens ulykkes- og reparasjonshistorikk, samt om bilen har vært i en flom eller annen katastrofe. Noen nettsteder lar deg betale for et månedsabonnement, noe som er nyttig hvis du vil trekke rapporter om flere biler.

Ta det du har lært i denne artikkelen, og bruk det når du tar beslutningene for din neste bil. Vær nøye med detaljene som er inkludert i bilkjøp. Å unngå vanlige feil under denne prosessen vil hjelpe deg å forbli fornøyd med kjøpet du har gjort i årene som kommer.

Du Kan Kjøpe Det Du Vil Være Stolt Av

Med de rette rådene kan du få en mye bedre opplevelse når det gjelder å kjøpe biler. Alle har hatt en mindre enn fantastisk opplevelse. Vend alt på selgeren, og lær å stå på egne ben. Du kan ta kontroll, og du kan få avtalen du har sett etter.

Besøk din lokale bank og bli forhåndsgodkjent for et billån. Dette trinnet kan ikke bare spare deg for mye tid på forhandleren, men det vil også spare deg for penger mesteparten av tiden. Ved å få et lån i banken din, kan du forhandle renten din mer effektivt; dermed reduserer du den totale betalingen.

Før du setter foten inn i et forhandler, må du undersøke noe på nettet. Sjekk nærliggende forhandlers nettsteder og registrer den oppførte prisen på kjøretøyet du ønsker, samt eventuelle spesialtilbud de måtte tilby. Å ha denne informasjonen til din disposisjon vil være en verdifull ressurs når det gjelder tid til å forhandle med en selger.

Ta noen med for å hjelpe deg med bilbutikk. Siden det ikke er den som tar den endelige avgjørelsen, kan de kanskje hjelpe deg med å unngå en avtale som ikke er den beste for deg. Vurder å ta en nær venn, foreldre eller ektefelle.

Ikke overlat innbyttenøklene dine til selgeren før avtalen er avsluttet. Noen påtrengende selgere vil henge på dem i et forsøk på å presse deg til å høre dem ut, selv etter at du har avslått en avtale. Hold nøklene i din besittelse og overlever dem bare når avtalen er fullført.

Lei en bil for å teste den. Du kan kjøre den til landet, en annen by eller et annet sted hvor du får en fin, lang kjøretur ut av den. Ta en tur for å få en ide om hvordan bilen kjører og dens funksjoner. Du kjenner bilen innvendig og utvendig før du kjøper den på denne måten.

Finn ut hvor mye det vil koste å forsikre et bestemt kjøretøy før du kjøper det. Forsikringsselskaper tar mye mer for å forsikre sportsbiler enn andre biler. Selv fargen på bilen kan påvirke forsikringskostnadene. For å garantere at du ikke blir overrasket når du allerede har betalt for bilen, må du gjøre undersøkelser.

Vær ekstra forsiktig når du handler på bil hvis du er kvinne. Det triste faktum er at noen selgere mener at kvinner er uinformerte kjøpere og vil prøve å dra nytte av det. Bevæp deg med å undersøke priser på forhånd, og ikke vær redd for å gå bort hvis selgeren din virker nedlatende.

Ta deg tid til å finne bilen du ønsker før du drar til forhandleren. Lær om de tilgjengelige alternativene for den bilen. Videre, undersøk for å finne ut hva andre forbrukere betaler for den bilen med alternativene du ønsker. På denne måten kan du bedre være forberedt på å få forhandleren til å selge deg bilen for det den er verdt.

Du bør nå vite mer om hva du skal gjøre når du besøker en forhandler. Enten du kjøper brukte eller nye biler, er det på tide å sitte på og ta vare på virksomheten. Ingen stopper deg faktisk fra den avtalen, bortsett fra deg selv. Vær godt informert, og ta den informasjonen til banken!

Unngå En Sitron, Les Denne Bilartikkelen!

Vurderer du å kjøpe ny bil, lastebil eller SUV? Vet du hva slags bil du vil ha? Vet du hvordan du får det beste tilbudet på det kjøretøyet? Informasjonen du finner i artikkelen nedenfor, vil hjelpe deg i alle ting som spiller inn når du kjøper en bil.

Ikke få hjertet ditt innstilt på en bestemt bilmodell når du handler i bil. Du må la alternativene være åpne, slik at du kan få best mulig avtale. Den nøyaktige bilen du har bestemt deg for, er kanskje ikke det beste tilgjengelige alternativet på det tidspunktet du er klar til å kjøpe.

Gå inn i forhandleren med en bunnlinjepris i tankene. Selgeren kan prøve å fokusere på de månedlige betalingene eller finansieringsbetingelsene, men målet ditt bør være å få prisen du vil ha på bilen du ønsker. Du kan alltid forhandle finansieringsbetingelsene senere, eller til og med finansiere med din egen bank utenfor forhandleren.

Ta en titt på produsentens nettsted hvis du vil tilpasse bilen din. Mens bilene på forhandlermassen kan være den typen bil, du vil, gir en rekke bilprodusenter deg muligheten til å tilpasse bilen litt med farger og funksjoner. Du må kanskje vente noen uker mer for å få bilen din, men det kan være verdt det.

Ikke betal for mange ekstrautgifter når du kjøper en bil. Jada, det ville vært fint å ha mange morsomme funksjoner i den nye bilen din, men trenger du virkelig dem? Hvert leketøy eller utstyr du legger til, løfter prisen på bilen betraktelig. Finn ut hva du virkelig trenger, og bare hold deg til det.

Hvis bilen du eier er ganske kostbar, ikke ta den bilen med deg når du besøker et bilforhandler med den hensikt å kjøpe. Når selgere ser det dyre kjøretøyet ditt, vil de ikke akseptere noen av tilbudene dine og prøve å øke prisene fordi de antar at du har råd til å bruke mer på et kjøretøy.

En av de viktigste tingene du bør vurdere før du kjøper bil, er hvilken bil eller stil du vil ha. Ved å bestemme dette før du går inn i forhandler, vil du kunne unngå salg av høyt trykk. Det hjelper deg også med å konsolidere søket og virkelig informere deg om ett bestemt merke og modell.

Gå til bilutstillingen for å sjekke ut merker og modeller som tilbys. Autoshow er gode steder å sammenligne forskjellige biler med hverandre. I tillegg har du muligheten til å være omgitt av bileksperter. Når du forlater et autoshow, får du en bedre ide om hva slags bil du skal utforske videre.

Du bør nå ha en bedre forståelse av de beste trinnene du kan ta når du kjøper en bil. Å forberede deg før du begynner å prate, vil hjelpe deg med å få mye på et kjøretøy av noe slag. Bruk det du har lært her og gå til forhandleren for å kjøpe din nye eller brukte bil.